NOWE FORUM FORUM.BRAVETS.pl
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Podanie na server : PVP
PVP [Helper] MrBroniuPL
Czy posiadasz VIP: Nie.
Twój nick: MrBroniuPL.
Twoje imię: Dorian.
Twój wiek: 14 lat.
Jak długo grasz w Minecrafta? : 4 lata.
Jak długo grasz ogólnie na serwerach? : 3 lata.
Jak długo grasz na naszych serwerach? : 1 miesiąc.
Ile czasu możesz poświęcić na potrzeby serwera : Na potrzeby servera mogę poświęcić codziennie minimum 2 godz.
Jak lub co chciałbyś usprawnić na serwerze? : Na serverwerze chciałbym usprawnić to aby był spokój, porządek i uczciwość.
Dlaczego uważasz, że to ty powinieneś zostać wybrany? : Uważam, że to ja powinienem zostać wybrany, ponieważ Lubię pomagać Innym, Bardzo dobrze opiekuję się serverem, Jestem miły dla innych Graczy, oraz Administracji, Ogarniam ortografię.
Jakich pluginów znasz komendy [wypisz pluginy] : ClearChat, AdminChat, EssentialsChat, WordEdit, WordGuard, WordBorder, Essentialss, PremissionsEx, EssentialsSpawn, AzRank, SetRankPEX, ClickWarp, Cityzens, i wiele wiele innych.
Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: tak pełniłem funkcje Helpera na ponad 17 serverach, oraz na 3 serverach byłem Adminem, posiadałem konsole.
Czy posiadasz MIKROFON, TeamSpeak 3 lub Skype : Posiadam Mikrofon, TeamSpeak 3 i Skype.
Coś, co chciałbyś dodać od siebie: Jestem skłonny wpłacać na server co dwa miesiące jakąś kwotę na utrzymanie.
Ten server Jest Bardzo fajny i z tego powodu napisałem to podanie, choć nie to mnie aż tak za wascynowało lecz to, że Jest tam Bardzo ale to bardzo MIŁA ADMINISTRACJA.
Zgłoś się do mnie na TS bravets.tsdns.pl Mój nick MatsoN
Masz 7 dni od napisania tego posta.
Strony: 1
Wątek zamknięty