BeCrazy

NOWE FORUM FORUM.BRAVETS.pl

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

NOWE FORUM FORUM.BRAVETS.pl!!!!! LEPSZE, NOWE

#1 2015-06-28 21:29:51

MrBroniuPL
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 7Chrome 43.0.2357.81

Rekrutacja

Podanie na server : PVP
PVP [Helper] MrBroniuPL

Czy posiadasz VIP: Nie.
Twój nick: MrBroniuPL.
Twoje imię: Dorian.
Twój wiek: 14 lat.
Jak długo grasz w Minecrafta? : 4 lata.
Jak długo grasz ogólnie na serwerach? : 3 lata.
Jak długo grasz na naszych serwerach? : 1 miesiąc.
Ile czasu możesz poświęcić na potrzeby serwera : Na potrzeby servera mogę poświęcić codziennie minimum 2 godz.
Jak lub co chciałbyś usprawnić na serwerze? : Na serverwerze chciałbym usprawnić to aby był spokój, porządek i uczciwość.
Dlaczego uważasz, że to ty powinieneś zostać wybrany? :  Uważam, że to ja powinienem zostać wybrany, ponieważ Lubię pomagać Innym, Bardzo dobrze opiekuję się serverem, Jestem miły dla innych Graczy, oraz Administracji, Ogarniam ortografię.
Jakich pluginów znasz komendy [wypisz pluginy] : ClearChat, AdminChat, EssentialsChat, WordEdit, WordGuard, WordBorder, Essentialss, PremissionsEx, EssentialsSpawn, AzRank, SetRankPEX, ClickWarp, Cityzens, i wiele wiele innych.
Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: tak pełniłem funkcje Helpera na ponad 17 serverach, oraz na 3 serverach byłem Adminem, posiadałem konsole.
Czy posiadasz MIKROFON, TeamSpeak 3 lub Skype : Posiadam Mikrofon, TeamSpeak 3 i Skype.
Coś, co chciałbyś dodać od siebie: Jestem skłonny wpłacać na server co  dwa miesiące jakąś kwotę na utrzymanie.
Ten server Jest Bardzo fajny i z tego powodu napisałem to podanie, choć nie to mnie aż tak za wascynowało lecz to, że Jest tam Bardzo ale to bardzo MIŁA ADMINISTRACJA. [dblpt]) [dblpt]) [dblpt])

#2 2015-06-29 10:42:11

MatsonPL
★ HeadAdmin ★
Liczba postów: 29
MacintoshSafari 600.1.4

Odp: Rekrutacja

Zgłoś się do mnie na TS bravets.tsdns.pl Mój nick MatsoN
Masz 7 dni od napisania tego posta.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB